Αναγνώστες

Mακρακώμης Λόγος Νέα

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Αθλητικά - Ειδήσεις Google

Χώρα - Ειδήσεις Google

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πόσο θα στοιχίσει φέτος το πασχαλινό τραπέζι

ΚΕΠΚΑ

Πόσο θα στοιχίσει φέτος το πασχαλινό τραπέζι

Πόσο θα στοιχίσει φέτος το πασχαλινό τραπέζι
Έρευνα αγοράς για το κόστος του φετινού πασχαλινού τραπεζιού πραγματοποίησε το ΚΕΠΚΑ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τα φθηνότερα και ακριβότερα προϊόντα που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στην πασχαλινή αγορά.
Όπως προκύπτει από τη δειγματοληψία που πραγματοποίησε το ΚΕΠΚΑ, το φετινό πασχαλινό τραπέζι για 8 – 10 άτομα, με μαγειρίτσα, δύο κύρια πιάτα, δύο σαλάτες, τσουρέκι, αυγά και φρούτα, θα στοιχίσει από 65,65 ευρώ έως 146,27 ευρώ. Δηλαδή, από 7,79% έως 12,85%, φθηνότερα από πέρυσι.
Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, ένα τραπέζι, με προϊόντα υψηλών τιμών, θα στοιχίσει υπερδιπλάσια, από ένα τραπέζι, με τα ίδια προϊόντα και τις ίδιες ποσότητες, που, όμως, αγοράστηκαν με τις κατώτερες τιμές. Μια προσεκτική έρευνα, πριν από κάθε αγορά, και αξιοποιώντας τις προσφορές, αποφεύγοντας τις παγίδες, οι καταναλωτές μπορούν να πετύχουν χαμηλότερο κόστος.
To ΚΕΠΚΑ συνιστά, στους καταναλωτές: «Όχι υπερβολές στις ποσότητες, που αγοράζουμε. Η υψηλότερη τιμή δε σημαίνει, πάντοτε και καλύτερη ποιότητα».
Δείτε τον σχετικό πίνακα τιμών:
Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΕΠΚΑ, τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30.

πηγή:http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κάστρα Ελλάδας

Τυχαία Επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά Κάστρα

get this widget